* Årsmöte 10 mars kl 19:00 *
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Påminnelse årsmöte 2021
2021-03-04 17:22
Sörskogens IF årsmöte kommer i år att vara digitalt och hålls den 10 mars kl 19.00.

Läs mer på länken nedan för anmälan och för att läsa årsmöteshandlingarna.
Årsmöte 2021
Enstaka matcher och tävlingar för barn och ungdomar stoppas från 1 mars
2021-02-25 18:09
Igår den 24 februari meddelade Folkhälsomyndigheten att man från den 1 mars ändrar sina restriktioner och beslutat att idrottsrörelsen bör avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott.

Beslutet grundas på det rådande smittläget och gäller både inomhus och utomhus.

Så hittar du våra nyheter
2021-02-19 08:38
Nytt på vår hemsida är att nyheter finns uppdelade på olika nivåer; på startsidan ser du Föreningsnyheter! Till höger ser du notiser på nyheter som är upplagda av respektive sektion. Dessa nyheter når du antingen genom att klicka på länken i notisen eller gå via menyerna FOTBOLL/INNEBANDY högst upp på sidan och klickar in dig på respektive sektion.

På sektionssidorna ser du, förutom sektionsnyheter även notiser på våra lagnyheter. På samma sätt som du hittar till sektionsnyheterna så hittar du även in till lagens nyheter.

Följ oss på sociala medier