Japp då var det dags för premiär 2024

Sörskogens BP bjuder idag inte på nått inbjudande väder , blåst och regn

Oranje , ett lag vi aldrig mött , och vet ytterst lite om , men det e kul med nya motstånd

Bra snack i omkl rum , vi vet vad vi skall göra , denna match har vi med några nya spelare och det är  alltid pirrigt med premiär

Domaren blåser igång första halvlek och vi provar med hög press, vilket till en början ser ganska bra ut men ganska snabbt snabbt börjar Oranje straffa oss med långa bollar och vi får väldigt svårt att försvara oss , dom är snabba och radar upp chanser

Efter drygt 8 min dra vi på oss både ett gult kort samt en frispark precis utanför straffområdet , en klockrent frispark som Sebbe inte når och vi ligger under med 0-1

Vi åker på några småskador och får möblera om i backlinjen samt halva mittfältet , just nu e det extremt rörigt på plan och Oranje ökar på till både 0-2 och 0-3 innan vi börjar få ordning på bitarna igen

Sista 10 min av halvleken börjar vi kunna få lite grepp igen och skapar några bra chanser

I halvtid pratar vi om att lägga oss lägre och börja vinna deras långa bollar på mittältetet istället för att bli långa , snacket måste bli bättre och vi måste våga hålla i bollen , inte bara rensa den och börjar jaga igen

Andra halvlek börjar och vi lyckas följa planen bättre och det ser mkt bättre ut , men vi har inte riktigt stinget denna dag , Affe blir helt ren med målvakt och han får ut en hand eller fot o räddar

Vi spelar 0-0 iandra ända fram till minut 86 när Oranje sätter slutresultatet 0-4 efter en hörna som nickskarvas vidare till nästa nick som går i mål

Nja det var inte vår dag, Nya Alex åker på en hjärnskakning  Jamals axel fick en smäll  Warren ont i revben  mkt småskador efter denna batalj