2023-09-13 11:27

Denna afton åker vi ut mot Värmdö, närmare bestämt Ingarö, matchstart 20,30 knepig tid en dag mitt i arbetsveckan

Vi kommer ut  tar snacket i omklrummet , alla har fokus på det vi skall göra

En lugn uppvärmning i regn och myggsvärmar och vi är redo för kvällens match

Domaren blåser igång och vi följer den plan vi satt, vi får ett litet övertag första kvarten men är inte riktigt distinkta i avslut och till viss del lite slarviga , ger bort boll alldeles för enkelt

Ingarö tar sig in i matchen och det skapas chanser åt båda håll

Halvleken går relativt fort och det står 0-0 i paus

Bra snack i paus , mer noggrannhet och fortsätta springa mkt så kommer målen

Andra halvlek börjar, och om det inte hände mkt i första halvlek så kommer motsatsen nu

Det börjar med att Tor trycker in 1-0 till oss i 48e minut , sen kvitterar Ingarö i 51a och Jakob ser till att vi återtar ledning i 53e , intensiva minuter

Sen tuggar vi på och i 65e minut ökar Chrisse på ledningen till 3-1 men Ingarö ger inte upp , dom får äga en del boll och vi får jobba defensivt , men vi reder ut deras anfall och kan i 79e minut öka på ledningen genom Stoffe som trycker dit 4-1 efter lite oreda  framför Ingarös mål

Spiken i kistan kommer i 83e när Fredde blir sätter 5-1

Vi gör en mkt mkt bättre andra halvlek där vi blir mer nogranna och nånstans bestämmer oss