Referat: IK Makkabi B - Sörskogens IF
En grym insats
2023-08-29 11:06

Då var det dags för match igen, denna gången en Måndagkväll på ÖStermalms IP

Motståndare IK Makkabi, ett lag vi återigen aldrig mött, sett till deras tidigare resultat så e det ingen lätt uppgift vi står inför

Vi kör det vanliga snacket i omkl rum och alla inser att uppgiften är rätt svår men vi ska ge allt

Vi väljer en lite lugnare uppvärmning  då de flesta har en arbetsdag innanför västen

Domaren blåser igång  kvällens drabbning och vi provar dem direkt, lyckas pressa dem högt och efter 10 min så trycker Wille dit 1-0  viken start!!

Vi fortsätter pressa högt och efter ett väldigt fint uppspel blir Yannick frispelad o och kan sätta dit boll 2, och det finns bud på flera mål från våran sida under resten av halvleken , Makkabi spelar in sig i matchen och har ett par riktigt farliga lägen , speciellt två frisparkar nära mäl som Max räddar

En ganska hård o tuff första halvlek som vi vinner med 2-0

Det e bara nöta på och stänga dem högt säger vi i pausen  och utmana  så högt vi förmår

Andra halvlek börjar och Makkabi  kommer ut som ett nytt lag och reduceringen kommer i minut 48 lite som en chock , dom e påslagna , inte vi!

sen krigas det hårt fram till minut 66 då kvitteringen  tyvärr kommer , Bataljen går vidare och vi får svårare o svårare att freda oss Makkabi  går för det , o det gör vi med  dock lite i brygga

Men så i 85e minten kommer vårt förlösande 3-2 mål