Härlig sensommardag på Hemmaplan
2023-09-06 14:09

Denna härliga dag har vi Sundbyberg på besök, återigen ett lag vi inte mött tidigare , spännande

Bra snack och fokus på dagens uppgift, uppvärmningen på lilla planen ser bra ut

Domaren blåser igång första halvlek och vi provar som vanligt pressa högt, det hinner gå en knapp minut innan vi får en frispelning och Sundbybergs målvakt  rusar mot bollen , vår gubbe blir nerriven , Rött kort!  Situationen kan man väl inte säga så mkt om om man läser regelboken , sen är det inte alltid lätt att spela med en gubbe mer heller  , Tråkig start på matchen men spännande för oss

Vi trummar på och lyckas sätta 1-0 i 4de minut , målgörare Hakkon

Sen inser vi att vi möter för dagen ett mkt bra lag , även om vi är en gubbe mer så böljar matchen med chanser åt båda håll  och första halvlek slutar 1-0 , Sundbyberg gör det bra ska jag säga

Vi pratar om att bara fortsätta mala och bli lite mer noggrannare i passningar och avslut för vi kommer nog få fler chanser men dom måste sitta oxå

I 50e minut anfaller vi snyggt och Linus spelar fram Fredde som enkelt rullar in bollen till 2-0

Detta resulterar till en snabb replik och i 54e reducerar Sundbyberg 2-1 , dom står upp bra och dom har inte gett upp

20 minuter senare i minut 74 ökar vi på till 3-1 Chrisse får bollen på kanten o viker in och sätter bollen i nät, vågar man andas nu??

Våra motståndare ger sig inte utan pressar oss mer o mer och tröttheten börjar visa sig hos oss

Men i 82a minut sätter Yannick 4-1 och då känns det som det går vägen denna eftermiddag, men Vi blir duktigt pressade , Ska vi orka stå emot??

I 88e minut orsakar vi dessutom en straff ,  men Max bestämmer sig och räddar den , nervpiller deluxe!!

Vi vinner med 4-1 och vi skall nog vara glada att vi fick spela med en gubbe mer, Sundbyberg var en riktigt bra motståndare denna dag

Vi står fortfarande för ett hårt slit och krigande för varandra , vilket ger resultat